Jan Pedersen 's profil

Har skrevet 1 anmeldelser

Apollorejser.dk

Skrevet d. 06/11-2023

Vi er glemt og tiden er spildt

Det var nemmere og billigere at gøre det selv.

Vores ferie med 5 voksne og 5 børn var ganske god, undtagen de ting som Apollo rejser skulle have stået for.

Transfer. Lad vær! Tag en taxa, det er langt nemmere, hurtigere og billigere. Vi kom afsted flere timer forsent med 5 sultne børn og det var tilmeld en overraskelse for guiden at vi kom.

4 ud af fem børn brækket sig i bussen, det er ikke Apollo rejser som er ansvarlig her, bare en service meddelelse til andre forældre. Det er bjergkørsel, så er i advaret.

Ingen kunne hjælpe med vand eller andet i den varme bus, som blev vores tilholdssted de først 3.5 time af ferien. (Der var oplyst en times kørsel fra lufthavnen).

Det viste sig at vi ventede på 4 gæster og der kom ingen forklaring om hvorfor. Vi er forundret over at de 4 gæster ikke blev sendt afsted i taxa i stedet for at en hel bus skulle vente på dem i flere timer.

Vores kontakt ved hovedkontoret kunne heller ikke hjælpe, ligesom guiden ikke kunne. Hvem der faktisk kan tage beslutninger hos Apollo rejser ved vi stadig ikke.

Så tag mad mad til jeres børn og vand hvis i køber transfer, det kan blive til en halv dags rejse uden varsel.

Guiden fortæller i bussen at vi kun skal bruge pas ved check in på hotellet. Det passer ikke i skal bruge jeres rejsedokumenter også, så find dem frem i bussen.

Under ferien er der ingen kontakt med apollo og intet syn af en guide, vores hotel var desværre ikke på deres besøgs liste.

Vi fandt selv ud af at booke ture og aktiviteter. Igen uden om Apollo. Vi kan anbefale den app som hedder get your guide.

Tidspunktet for afhentning til lufthavnen blev der også forvirring omkring da sms'er fra Apollo kom frem for andre sprog og uden tidspunkter for den faktiske afhentning.

Efter afhentning kommer vi forsent til lufthavnen og må løbe for forhåbentligt at nå vores fly. Det er stadig uvist om vi kommer hjem.

Vi ser ingen grund til at bruge Apollo rejser i fremtiden og kan desværre ikke anbefale andre at gøre det.